Badrum i Munkedal - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Munkedal - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Munkedal? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Munkedal som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 6 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Munkedal. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Munkedal så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Munkedal

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Munkedal som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Saltkällans Bärodling
Saltkällans Säteri 17
455 92 Munkedal


Bad & Värme, VVS-Shopen AB
Mästarev. 1
455 35 MUNKEDAL


O.F Rörinstallationer
Järmunderöd 33
455 92 Munkedal


Ryrmalms Rör AB
Lövsångarv. 10
455 32 Munkedal


Saltkällans Säteri & Bärodling
Saltkällans Säteri 17
455 92 Munkedal


Gsam VVS
Klockv. 4
455 30 Munkedal

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Munkedal

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Munkedal kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Munkedal samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Munkedal. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Munkedal.

Badrumsfakta om Munkedal

I Munkedal fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Munkedal.

Munkedal är en tätort i Bohuslän och centralort i Munkedals kommun i Västra Götalands län. Munkedal ligger i Foss socken 25 kilometer norr om Uddevalla och 85 kilometer söder om gränsen till Norge samt är beläget vid E6 och Bohusbanan. I de norra delarna av Munkedal rinner Munkedalsälven som sedan strålar samman med Örekilsälven.

Yta: 540,94 hektar
Invånarantal: 3718, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Munkedal om du är intresserad av att veta mer om Munkedal som inte har med badrum att göra.

I Munkedal fanns det totalt 6 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Munkedal som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Munkedal från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.