Badrum i Nödinge - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Nödinge - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Nödinge? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Nödinge som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 4 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Nödinge. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Nödinge så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Nödinge

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Nödinge som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

TD Rörservice AB
N. Kilandav. 24
449 34 Nödinge


E.A Rörservice
Ängarnas v. 24
449 33 NÖDINGE


Pollex AB
Rödjans v. 9
449 34 Nödinge


Evert Berglunds Rör AB
G. Kilandav. 84
449 70 Nödinge

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Nödinge

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Nödinge kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Nödinge samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Nödinge. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Nödinge.

Badrumsfakta om Nödinge

I Nödinge fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Nödinge.

Nödinge är en del av tätorten Nödinge-Nol och kyrkbyn i Nödinge socken, belägen vid E45 och Norge/Vänerbanan, öster om Göta älv cirka 2 mil nordost om Göteborg.

Yta:
Invånarantal: 4174, år 1980

Här kan du ta del av mer information om orten Nödinge om du är intresserad av att veta mer om Nödinge som inte har med badrum att göra.

I Nödinge fanns det totalt 4 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Nödinge som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Nödinge från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.