Badrum i Nol - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Nol - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Nol? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Nol som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Nol. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Nol så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Nol

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Nol som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Energiexperten I Väst KB
Krokängsv. 146
449 40 NolAle Process & Energi, AB
Nordängsv. 9

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Nol

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Nol kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Nol samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Nol. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Nol.

Badrumsfakta om Nol

I Nol fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Nol.

Nol är en del av tätorten Nödinge-Nol i Ale kommun, belägen i Starrkärrs socken vid E45 och Norge/Vänerbanan, öster om Göta älv, cirka 2,5 mil nordost om Göteborg.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan du ta del av mer information om orten Nol om du är intresserad av att veta mer om Nol som inte har med badrum att göra.

I Nol fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Nol som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Nol från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.