Badrum i Olofstorp - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Olofstorp - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Olofstorp? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Olofstorp som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Olofstorp. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Olofstorp så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Olofstorp

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Olofstorp som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Projektkakel AB
Oskarsbergsv. 13
424 71 Olofstorp

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Olofstorp

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Olofstorp kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Olofstorp samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Olofstorp. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Olofstorp.

Badrumsfakta om Olofstorp

I Olofstorp fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Olofstorp.

Olofstorp är en tätort och stadsdel i primärområdet Bergum i nordöstra delen av Göteborgs kommun, tillhörande stadsdelsnämndsområdet Angered. Norr om orten går länsväg 190 och genom samhället rinner Lärjeån

Yta: 251,44 hektar
Invånarantal: 3378, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Olofstorp om du är intresserad av att veta mer om Olofstorp som inte har med badrum att göra.

I Olofstorp fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Olofstorp som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Olofstorp från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.