Badrum i Olsfors - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Olsfors - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Olsfors? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Olsfors som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Olsfors. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Olsfors så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Olsfors

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Olsfors som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Bengts Kakel
Berghällsv. 5
517 71 OLSFORS


Ph Hantverks Service Olsfors
Boråsv. 9
517 71 OLSFORS

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Olsfors

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Olsfors kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Olsfors samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Olsfors. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Olsfors.

Badrumsfakta om Olsfors

I Olsfors fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Olsfors.

Olsfors är en tätort i Bollebygds kommun. Hammar Maskin hade tidigare tillverkning i samhället, flyttade 1985 till lokaler utanför tätorten, och samt Hultafors Snickeri har verksamhet där. Sportjohan grundades i Olsfors 1963. Olsfors fotbollsklubb heter IF Olsfors och IK Omega är Olsfors förening för bland annat skidor, löpning och orienterin

Yta: 55,96 hektar
Invånarantal: 623, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Olsfors om du är intresserad av att veta mer om Olsfors som inte har med badrum att göra.

I Olsfors fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Olsfors som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Olsfors från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.