Badrum i Partille - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Partille - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Partille? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Partille som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 8 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Partille. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Partille så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Partille

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Partille som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Porthalla VVS AB
Brodalsv. 7
433 38 Partille


Gothia VVS
Ögärdesv. 19
433 30 Partille


Furulunds Rör
Morkullesträcket 20 B
433 49 PartilleJohanssons VVS AB
Järnringen 50


VVSproffsen i GBG AB
Järnringen 50
433 30 Partille


Partille Bygg och Badrumsrenovering AB
G. Kronv. 10 E
433 33 PARTILLE


H. Lindskogs - Rör
Bisittarev. 17
433 44 PARTILLE


Partille Rör Service
Galoppv. 11 A
433 33 PARTILLE

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Partille

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Partille kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Partille samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Partille. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Partille.

Badrumsfakta om Partille

I Partille fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Partille.

Partille är centralort och en kommundel i Partille kommun. Partille ingår i tätorten Göteborg. I Partille ligger Partille kyrka och Partille herrgård. Här ligger även Partille station som invigdes 1856.

Yta: 1 269 hektar
Invånarantal: 29444, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Partille om du är intresserad av att veta mer om Partille som inte har med badrum att göra.

I Partille fanns det totalt 8 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Partille som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Partille från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.