Badrum i Rävlanda - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Rävlanda - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Rävlanda? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Rävlanda som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 5 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Rävlanda. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Rävlanda så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Rävlanda

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Rävlanda som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Johansson & Gunverth VVS & El AB
Västergårdsv. 9
438 52 RÄVLANDA


Dahlqvist VVS AB
Sköndalsv. 42
438 52 RÄVLANDA


B-L Energiteknik AB
Börjes Väg 1
438 52 RÄVLANDA


S. Kamin & Ventilations Montage
Bosgården Klinteled
438 97 Rävlanda


Dahlqvist, Fredrik
Sköndalsv. 42
438 52 RÄVLANDA

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Rävlanda

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Rävlanda kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Rävlanda samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Rävlanda. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Rävlanda.

Badrumsfakta om Rävlanda

I Rävlanda fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Rävlanda.

Rävlanda är en tätort i Härryda kommun och Björketorps socken, belägen ungefär mitt emellan Borås och Göteborg. Orten ligger vid Kust till kust-banan och är station för pendeltåg mellan de bägge städerna. Rävlanda var administrativt centrum i före detta Björketorps kommun.

Yta: 146,37 hektar
Invånarantal: 1462, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Rävlanda om du är intresserad av att veta mer om Rävlanda som inte har med badrum att göra.

I Rävlanda fanns det totalt 5 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Rävlanda som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Rävlanda från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.