Badrum i Romelanda - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Romelanda - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Romelanda? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Romelanda som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Romelanda. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Romelanda så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Romelanda

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Romelanda som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Glenergi i Kungälv
Håffrekullen 220
442 91 ROMELANDA


Aqua-Rör
Kantorv. 8
442 77 ROMELANDA

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Romelanda

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Romelanda kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Romelanda samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Romelanda. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Romelanda.

Badrumsfakta om Romelanda

I Romelanda fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Romelanda.

Diseröd, tidigare Romelanda, är en tätort i Kungälvs kommun och kyrkbyn i Romelanda socken. Romelanda kyrka ligger här.

Yta: 74,95 hektar
Invånarantal: 1241, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Romelanda om du är intresserad av att veta mer om Romelanda som inte har med badrum att göra.

I Romelanda fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Romelanda som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Romelanda från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.