Badrum i Rönnäng - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Rönnäng - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Rönnäng? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Rönnäng som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Rönnäng. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Rönnäng så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Rönnäng

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Rönnäng som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Lma I Rönnäng AB
Kroge Krapp 10
471 42 RÖNNÄNG

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Rönnäng

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Rönnäng kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Rönnäng samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Rönnäng. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Rönnäng.

Badrumsfakta om Rönnäng

I Rönnäng fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Rönnäng.

Rönnäng är en tätort i Tjörns kommun och kyrkbyn i Rönnängs socken. Från Rönnäng utgår färjan till Tjörnekalv, Åstol och Dyrön. Här finns förutom Rönnängs kyrka, ett hotell beläget alldeles vid berget Tjörnehuvud, kallat Bergabo.

Yta: 157,27 hektar
Invånarantal: 1437, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Rönnäng om du är intresserad av att veta mer om Rönnäng som inte har med badrum att göra.

I Rönnäng fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Rönnäng som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Rönnäng från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.