Badrum i Sandared - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Sandared - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Sandared? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Sandared som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Sandared. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Sandared så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Sandared

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Sandared som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Br J:Sons Bygg AB
Boråsv. 13 A
518 32 SANDARED


Borås Bygg och VVS AB
Backabo 9
518 90 SANDARED

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Sandared

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Sandared kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Sandared samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Sandared. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Sandared.

Badrumsfakta om Sandared

I Sandared fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Sandared.

Sandared är en tätort i Borås kommun, omkring en mil från Borås stadskärna. Sandared ligger vid Viaredssjön. I orten finns ett flertal badplatser. Sandared har egen järnvägsstation som ger förbindelser med såväl Borås som Göteborg.

Yta: 255,11 hektar
Invånarantal: 3160, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Sandared om du är intresserad av att veta mer om Sandared som inte har med badrum att göra.

I Sandared fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Sandared som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Sandared från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.