Badrum i Sävedalen - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Sävedalen - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Sävedalen? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Sävedalen som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 7 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Sävedalen. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Sävedalen så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Sävedalen

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Sävedalen som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

All Round Kyl AB
Industriv. 41
433 61 Sävedalen


Complett Byggen i Lerum AB
Industriv. 25
433 61 Sävedalen


Tillys Rör & Byggteam AB
Göteborgsv. 85
433 63 Sävedalen


Strömbergs VVS Och Fastigheter AB
Bockemossev. 2
433 61 Sävedalen


IVT Center Väst
Industriv. 55
433 61 Sävedalen


Kennet
Åsv. 16
433 63 Sävedalen


Göteborgs Värme & Bygg AB
Industriv. 55
433 61 Sävedalen

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Sävedalen

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Sävedalen kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Sävedalen samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Sävedalen. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Sävedalen.

Badrumsfakta om Sävedalen

I Sävedalen fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Sävedalen.

Sävedalen, Säveåns dalgång, är en kommundel i Partille kommun. Sävedalen gränsar i väster till Göteborgs kommun och är en närförort till Göteborg. Sävedalen ingår i Göteborgs tätort. I Sävedalen finns flera matbutiker, pizzerior, frisörer, bageri, glassbar, bensinstationer och fotobutik.

Yta:
Invånarantal: 11600, år 2008

Här kan du ta del av mer information om orten Sävedalen om du är intresserad av att veta mer om Sävedalen som inte har med badrum att göra.

I Sävedalen fanns det totalt 7 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Sävedalen som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Sävedalen från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.