Badrum i Skara - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Skara - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Skara? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Skara som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 13 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Skara. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Skara så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Skara

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Skara som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Valle Bygg AB
Istrums Kapell 1
532 96 SKARA


Lundblads Rörfirma
Härlundag. 32
532 35 Skara


Skarabergs Bygg AB
Backstuguv. 50
532 38 SKARA


Bad & Värme Wallgrens Rör AB
Mejerig. 2
532 37 Skara


Skoglunds Bygg
Härlunda Arentorps Gård 1
532 94 SKARA


Skara Olje-Service
Sörskogen Stenberga
532 94 SKARA


Skara Rör och Fastighetsservice
Skånings-åsaka Björkelund 1
532 96 SKARA


Påhlmans Rör AB
Istrum Furuhäll 1
532 96 SKARA


Hssg Vatten Ek. För.
Händene LOMMAGÅRDEN
532 96 SKARA


Jens Svantesson Lantbruk
Istrum Smedsgården 1
532 96 SKARA


KP Rör AB
Vallg. 53
532 37 Skara


Bravida Sverige AB
Hästhagsg. 1
532 37 Skara


Lundblads Rör HB
0511 - 129 87


Annons:

Kostnad för renovera badrum i Skara

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Skara kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Skara samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Skara. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Skara.

Badrumsfakta om Skara

I Skara fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Skara.

Skara är en tätort i Västergötland samt centralort i Skara kommun och biskopssäte för Skara stift. År 1963 öppnade Scan produktion i Skara i nybyggda fabrikslokaler. Scan har sedan dess varit en av Skaras större arbetsplatser.

Yta: 768,20 hektar
Invånarantal: 10841, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Skara om du är intresserad av att veta mer om Skara som inte har med badrum att göra.

I Skara fanns det totalt 13 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Skara som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Skara från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.