Badrum i Skärhamn - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Skärhamn - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Skärhamn? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Skärhamn som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Skärhamn. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Skärhamn så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Skärhamn

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Skärhamn som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Fagerfjälls Bygg & Plattsättning AB
Brevik 45
471 95 SKÄRHAMN


Westcoast Processpipe, AB
Knarreberget 20
471 31 SKÄRHAMN


Olausson Rörfirma AB, Erik
Vallv. 22
471 33 SKÄRHAMN

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Skärhamn

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Skärhamn kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Skärhamn samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Skärhamn. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Skärhamn.

Badrumsfakta om Skärhamn

I Skärhamn fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Skärhamn.

Skärhamn är en tätort på västra delen av Tjörn i Bohuslän och centralort i Tjörns kommun i Västra Götalands län. Orten har ett stort mått av social service, med bibliotek. Många butiker finns också på orten, de allra flesta har öppet året runt.

Yta: 246,49 hektar
Invånarantal: 3193, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Skärhamn om du är intresserad av att veta mer om Skärhamn som inte har med badrum att göra.

I Skärhamn fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Skärhamn som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Skärhamn från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.