Badrum i Skene - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Skene - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Skene? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Skene som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Skene. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Skene så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Skene

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Skene som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Nc VVS I Mark AB
Backav. 1
511 63 Skene


Vvs - Service i Mark Rolf Lund
Skenev. 62
511 63 Skene


Marks Industrirör AB
Nordlid
511 91 SKENE

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Skene

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Skene kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Skene samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Skene. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Skene.

Badrumsfakta om Skene

I Skene fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Skene.

Skene är en ort i Marks kommun i Västra Götalands län som sedan 1970 räknas som sammanväxt med Kinna och därmed en del av den tätorten. Skene ligger i Viskadalen, cirka fem kilometer sydväst om centrala Kinna. Skene kyrka ligger här.

Yta:
Invånarantal: 5800, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Skene om du är intresserad av att veta mer om Skene som inte har med badrum att göra.

I Skene fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Skene som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Skene från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.