Badrum i Skövde - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Skövde - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Skövde? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Skövde som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 14 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Skövde. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Skövde så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Skövde

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Skövde som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Skövde Kakel AB
Magasinsg. 3
541 34 SKÖVDE


Nya Einar Johanssons Byggnads AB
Folkungag. 6
541 45 SKÖVDE


Martins Golv & Vägg AB
Lingonstigen 75
541 33 Skövde


En Tum Fyra AB
Ventilv. 8
541 34 SKÖVDE


VVS-Teknik i Skaraborg AB
Hasslumsv. 13
541 38 SKÖVDE


Henåkers Mureri & Bygg AB
Glasbjörksv. 12
541 70 SKÖVDE


Bad & Värme Bröderna Johnsson AB
Kaplansg. 28
541 34 SKÖVDE


Skövde Sanering AB
Bäckaskogsv. 6
541 34 SKÖVDE


PW VVS Installationer AB
Ullbergs g. 5
541 44 Skövde


Assemblin VS-teknik AB
Batteriv. 11
541 34 SKÖVDE


Erikssons Snickeri & Inredning
Skövdev. 44
541 93 Skövde


Västgötarör AB
Kylarv. 3
541 34 SKÖVDE


BBR Skövde AB
Ryd Smedsgården 16
541 91 Skövde


Anderssons Rör AB, Lars
Liljev. 6
541 39 Skövde

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Skövde

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Skövde kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Skövde samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Skövde. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Skövde.

Badrumsfakta om Skövde

I Skövde fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Skövde.

Skövde är en tätort i Västergötland och centralort i Skövde kommun, Västra Götalands län samt kansliort för Skaraborgs tingsrätt. Skövde är Sveriges 32:a största tätort och länets fjärde största tätort.

Yta: 2 031,16 hektar
Invånarantal: 34466, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Skövde om du är intresserad av att veta mer om Skövde som inte har med badrum att göra.

I Skövde fanns det totalt 14 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Skövde som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Skövde från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.