Badrum i Sollebrunn - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Sollebrunn - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Sollebrunn? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Sollebrunn som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 6 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Sollebrunn. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Sollebrunn så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Sollebrunn

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Sollebrunn som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Bjärke Bygg
Erska Lyckes v. 15
466 91 Sollebrunn


Bröderna Andersson Kakel AB
Hede Dalen
441 73 SOLLEBRUNN


Stora Mellby Rör
Gräsg. 4
441 73 SOLLEBRUNN


JH Rörservice
Loo Sävekärr 979
441 75 SOLLEBRUNN


Sollebrunns Vvs&Elservice AB
Erskav. 4
441 70 Sollebrunn


O Bengtsson Kyl & Värmecenter AB
Järnvägsg. 2
441 70 Sollebrunn

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Sollebrunn

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Sollebrunn kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Sollebrunn samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Sollebrunn. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Sollebrunn.

Badrumsfakta om Sollebrunn

I Sollebrunn fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Sollebrunn.

Sollebrunn är en tätort i Alingsås kommun. Den ligger utmed den urgamla vägen från Lödöse (senare Göteborg) till Skara, och vidare upp mot Mälardalen. Efter att landsvägen mellan Vänersborg och Alingsås anlagts på 1700-talet blev den en viktig knutpunkt. Erska kyrka ligger nära söder om tätorten.

Yta: 140,04 hektar
Invånarantal: 1440, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Sollebrunn om du är intresserad av att veta mer om Sollebrunn som inte har med badrum att göra.

I Sollebrunn fanns det totalt 6 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Sollebrunn som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Sollebrunn från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.