Badrum i Stenkullen - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Stenkullen - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Stenkullen? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Stenkullen som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 6 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Stenkullen. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Stenkullen så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Stenkullen

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Stenkullen som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Eltjänst i Lerum AB
Stenv. 6
443 61 STENKULLEN


Sköldsbergs VVS AB
Idas v. 4 -6
443 61 STENKULLEN


B-Max Svets AB
Svetsarev. 8
443 61 STENKULLEN


JP Oljeservice
Ulvsåsv. 11
443 96 STENKULLEN


Homesafe Tech AB
Stenv. 4
443 61 STENKULLENKlippare H2o Systems AB
Överåsv. 15

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Stenkullen

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Stenkullen kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Stenkullen samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Stenkullen. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Stenkullen.

Badrumsfakta om Stenkullen

I Stenkullen fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Stenkullen.

Stenkullen är ett stationssamhälle intill Säveån och en bebyggelse i tätorten Lerum i Lerums kommun. I Stenkullens återfinns Lerums brandstation och en betydande del av kommunens industriföretag.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan du ta del av mer information om orten Stenkullen om du är intresserad av att veta mer om Stenkullen som inte har med badrum att göra.

I Stenkullen fanns det totalt 6 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Stenkullen som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Stenkullen från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.