Badrum i Stenstorp - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Stenstorp - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Stenstorp? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Stenstorp som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Stenstorp. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Stenstorp så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Stenstorp

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Stenstorp som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Roberth Jonssons Rör AB
Skaraborgsg. 4
521 60 Stenstorp

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Stenstorp

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Stenstorp kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Stenstorp samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Stenstorp. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Stenstorp.

Badrumsfakta om Stenstorp

I Stenstorp fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Stenstorp.

Stenstorp är en tätort i Stenstorps socken i Falköpings kommun, 17 km nordost om Falköping och 17 km sydväst om Skövde. I Stenstorp finns Falbygdens Ostnederlag AB (ostlagring med 35 anställda).

Yta: 165,99 hektar
Invånarantal: 1668, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Stenstorp om du är intresserad av att veta mer om Stenstorp som inte har med badrum att göra.

I Stenstorp fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Stenstorp som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Stenstorp från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.