Badrum i Stenungsund - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Stenungsund - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Stenungsund? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Stenungsund som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 6 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Stenungsund. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Stenungsund så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Stenungsund

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Stenungsund som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Thomas O Byggtjänst, AB
Nordhagen 110
444 91 Stenungsund


Kungälvs Rörläggeri AB
Gesällg. 15
444 32 STENUNGSUND


Byggdax AB
Hyvelv. 5
444 32 STENUNGSUND


Bad & Värme, Herberts Rör
Doterödsv. 25
444 32 STENUNGSUND


Pierres Allservice
Kärleksstigen 4
444 48 Stenungsund


Stenungsunds Energi & Miljö AB
Hantverkareg. 32
444 32 STENUNGSUND

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Stenungsund

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Stenungsund kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Stenungsund samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Stenungsund. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Stenungsund.

Badrumsfakta om Stenungsund

I Stenungsund fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Stenungsund.

Stenungsund är en tätort i Bohuslän och centralort i Stenungsunds kommun i Västra Götalands län. Stenungsund är beläget vid Västerhavet innanför öarna Tjörn och Orust, till vilka fastlandsförbindelse utgår härifrån.

Yta: 1 111,74 hektar
Invånarantal: 9987, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Stenungsund om du är intresserad av att veta mer om Stenungsund som inte har med badrum att göra.

I Stenungsund fanns det totalt 6 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Stenungsund som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Stenungsund från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.