Badrum i Strömstad - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Strömstad - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Strömstad? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Strömstad som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 10 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Strömstad. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Strömstad så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Strömstad

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Strömstad som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Comfort-butiken
Oslov. 41
452 35 Strömstad


Toftedahls Rör & Fastighetstjänst AB
Idrottsg. 3 D
452 32 STRÖMSTAD


H E Rör AB
Gyllingen 5
452 90 STRÖMSTAD


VVS-huset
0526 - 126 15Wiklanders Bygg AB
Brunnsg. 7
452 37 Strömstad


Hanssons Rör & Värme HB
Blåsippstigen 7
452 37 Strömstad


Dempe VVS & Fastighetsservice AB
Rödsg. 3 C
452 34 STRÖMSTAD


Viks Vatten- och Värmeteknik, AB
Vik Prästängen 1
452 97 Strömstad


Dempe VVS o. Fastighetsservice AB
Rödsg. 3
452 34 STRÖMSTAD


Strömstad Rörservice AB
Annedalsv. 3
452 92 STRÖMSTAD

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Strömstad

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Strömstad kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Strömstad samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Strömstad. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Strömstad.

Badrumsfakta om Strömstad

I Strömstad fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Strömstad.

Strömstad är en tätort och centralort i Strömstads kommun i norra Bohuslän. Strömstad, som är Sveriges västligaste stad, ligger vid Skagerack med riksgränsen till Norge 20 kilometer i norr. E6 går strax utanför Strömstad.

Yta: 340,49 hektar
Invånarantal: 6288, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Strömstad om du är intresserad av att veta mer om Strömstad som inte har med badrum att göra.

I Strömstad fanns det totalt 10 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Strömstad som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Strömstad från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.