Badrum i Surte - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Surte - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Surte? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Surte som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Surte. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Surte så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Surte

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Surte som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Rör- Och Svetskonstruktioner AB
Bruksv. 1
445 56 SURTE


Bryngelssons Vvs-Service
Göteborgsv. 48
445 57 Surte

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Surte

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Surte kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Surte samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Surte. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Surte.

Badrumsfakta om Surte

I Surte fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Surte.

Surte är en tätort i Ale kommun som ligger vid E45 och Bergslagsbanan (nu Norge/Vänerbanan) öster om Göta älv, ca 1,5 mil norr om Göteborg C. I tätorten ingår även samhället Bohus som vuxit samman med Surte.

Yta: 361,48 hektar
Invånarantal: 5798, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Surte om du är intresserad av att veta mer om Surte som inte har med badrum att göra.

I Surte fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Surte som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Surte från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.