Badrum i Svanesund - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Svanesund - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Svanesund? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Svanesund som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 5 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Svanesund. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Svanesund så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Svanesund

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Svanesund som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Rutgersson & Söner AB
Industriv. 9
472 32 SVANESUND


Svanesunds Rör AB
Industriv. 7
472 32 SVANESUND


Elit Rör & Fast. Service I Väst AB
Långelanda-stala 715
472 93 Svanesund


Hasse Pettersson Bygg & VVS Service HB
Övre Tollungeröd 105
472 93 Svanesund


NORDIC VVS AB
Storemyrsv. 21
472 94 SVANESUND

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Svanesund

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Svanesund kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Svanesund samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Svanesund. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Svanesund.

Badrumsfakta om Svanesund

I Svanesund fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Svanesund.

Svanesund är en tätort på Orust och ligger vid sundet mellan östra sidan av ön och Bohusläns fastland. Över sundet finns vägfärjeförbindelsen Svanesundsleden. Tätorten är Orusts näst största efter Henån och sträcker sig ett par kilometer inåt land från färjeläget.

Yta: 154,45 hektar
Invånarantal: 1518, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Svanesund om du är intresserad av att veta mer om Svanesund som inte har med badrum att göra.

I Svanesund fanns det totalt 5 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Svanesund som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Svanesund från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.