Badrum i Svenljunga - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Svenljunga - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Svenljunga? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Svenljunga som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 5 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Svenljunga. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Svenljunga så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Svenljunga

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Svenljunga som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Carlssons Byggentreprenad
Månsagården
512 94 Svenljunga


Johansson & Ljunggren AB, Byggnadsfirman
Boråsv. 31
512 53 SVENLJUNGA


Svenljunga Industriservice AB
Torstorp Paradiset
512 93 SVENLJUNGA


Sören & Pärka Rörservice, AB
Mårtenstorp Aspelund
512 93 SVENLJUNGA


Ericssons Rör AB, L E
Boråsv. 31
512 53 SVENLJUNGA

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Svenljunga

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Svenljunga kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Svenljunga samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Svenljunga. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Svenljunga.

Badrumsfakta om Svenljunga

I Svenljunga fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Svenljunga.

Svenljunga är en tätort i Västergötland, centralort i Svenljunga kommun i Västra Götalands län. Svenljunga ligger vid Ätran.

Yta: 437,61 hektar
Invånarantal: 3418, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Svenljunga om du är intresserad av att veta mer om Svenljunga som inte har med badrum att göra.

I Svenljunga fanns det totalt 5 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Svenljunga som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Svenljunga från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.