Badrum i Tanumshede - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Tanumshede - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Tanumshede? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Tanumshede som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 5 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Tanumshede. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Tanumshede så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Tanumshede

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Tanumshede som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Grebbestad Värme & Fastighetsservice AB
Säm 7
457 91 Tanumshede


JLS Rör i Väst AB
Tegneby 10
457 93 Tanumshede


Karl Björne Norrman
Rungstung 7
457 93 Tanumshede


Bullarens Rör AB
Gånehed 1
457 91 Tanumshede


Lars Tollessons Byggtjänst
Ryk 20
457 93 Tanumshede

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Tanumshede

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Tanumshede kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Tanumshede samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Tanumshede. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Tanumshede.

Badrumsfakta om Tanumshede

I Tanumshede fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Tanumshede.

Tanumshede är en tätort i Bohuslän och centralort i Tanums kommun, Västra Götalands län, 55 km nordväst om Uddevalla. Orten ligger strax väster om E6, nästan exakt mitt emellan Oslo och Göteborg, och inte långt från kustsamhällena Grebbestad och Fjällbacka.

Yta: 187,48 hektar
Invånarantal: 1697, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Tanumshede om du är intresserad av att veta mer om Tanumshede som inte har med badrum att göra.

I Tanumshede fanns det totalt 5 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Tanumshede som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Tanumshede från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.