Badrum i Tibro - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Tibro - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Tibro? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Tibro som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 4 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Tibro. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Tibro så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Tibro

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Tibro som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Johansson Rör AB, Karl
Värsåsv. 14
543 35 Tibro


I. Jonssons Rör
Fredsg. 54
543 30 TIBRO


Limpans Bygg & Kakel
Bäckafallet 2
543 93 Tibro


Lec Service
Furug. 5
543 31 Tibro

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Tibro

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Tibro kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Tibro samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Tibro. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Tibro.

Badrumsfakta om Tibro

I Tibro fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Tibro.

Tibro är en tätort i Västergötland samt centralort i Tibro kommun, Västra Götalands län. Tibro ligger knappt två mil öster om Skövde. Genom Tibro flyter ån Tidan som har bidragit till ortens namn. Orten är en stationsort då samhället har byggts upp kring järnvägen.

Yta: 737,14 hektar
Invånarantal: 8018, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Tibro om du är intresserad av att veta mer om Tibro som inte har med badrum att göra.

I Tibro fanns det totalt 4 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Tibro som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Tibro från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.