Badrum i Tidaholm - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Tidaholm - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Tidaholm? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Tidaholm som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 5 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Tidaholm. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Tidaholm så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Tidaholm

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Tidaholm som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Krilles VVS & Ac-Service, AB
Ångarpsv. 38
522 32 Tidaholm


Ljungbergs Golv AB
Industrig. 2
522 30 Tidaholm


Bad & Värme Bröderna Johnsson AB
Industrig. 4
522 30 Tidaholm


Jaxons Rör VVS Tidaholm
Acklinga Tjärhemmets Gård
522 93 TIDAHOLM


Pers Värme & Kyla AB
Härja L. Kråkeryd
522 91 TIDAHOLM

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Tidaholm

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Tidaholm kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Tidaholm samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Tidaholm. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Tidaholm.

Badrumsfakta om Tidaholm

I Tidaholm fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Tidaholm.

Tidaholm är en tätort i Västergötland och centralort i Tidaholms kommun, belägen 30 km öster om Falköping och 32 km söder om Skövde vid ån Tidan. I denna tätort finns bland annat Tidaholmsanstalten som tillhör säkerhetsklass 1.

Yta: 570,23 hektar
Invånarantal: 8027, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Tidaholm om du är intresserad av att veta mer om Tidaholm som inte har med badrum att göra.

I Tidaholm fanns det totalt 5 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Tidaholm som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Tidaholm från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.