Badrum i Timmele - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Timmele - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Timmele? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Timmele som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Timmele. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Timmele så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Timmele

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Timmele som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Timmele Rör AB
Plantv. 1
523 72 Timmele


Timmele Isolering AB
Andra Villagatan 3
523 72 Timmele


Armands VVS
Gatugården
523 92 Timmele

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Timmele

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Timmele kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Timmele samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Timmele. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Timmele.

Badrumsfakta om Timmele

I Timmele fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Timmele.

Timmele är en tätort i Ulricehamns kommun och kyrkbyn i Timmele socken belägen åtta kilometer norr om Ulricehamn. I Timmele finns det en högstadieskola, Ätradalsskolan, och en låg- och mellanstadieskola samt flera förskolor.

Yta: 121,01 hektar
Invånarantal: 847, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Timmele om du är intresserad av att veta mer om Timmele som inte har med badrum att göra.

I Timmele fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Timmele som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Timmele från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.