Badrum i Timmersdala - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Timmersdala - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Timmersdala? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Timmersdala som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Timmersdala. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Timmersdala så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Timmersdala

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Timmersdala som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Timmersdala Golvtjänst AB
Bäckedalsv. 2
540 16 TIMMERSDALA

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Timmersdala

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Timmersdala kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Timmersdala samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Timmersdala. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Timmersdala.

Badrumsfakta om Timmersdala

I Timmersdala fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Timmersdala.

Timmersdala är en tätort i Skövde kommun och kyrkbyn i Timmersdala socken i Västergötland. Timmersdala ligger 21 kilometer nordväst om Skövde och ligger vid sjön Lången. Namnet Timmersdala har sitt ursprung i "Tymer Dalen".

Yta: 67,42 hektar
Invånarantal: 875, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Timmersdala om du är intresserad av att veta mer om Timmersdala som inte har med badrum att göra.

I Timmersdala fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Timmersdala som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Timmersdala från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.