Badrum i Tollered - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Tollered - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Tollered? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Tollered som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Tollered. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Tollered så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Tollered

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Tollered som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Mur- & Kakelspecialisten i Lerum
Tollereds Ströms v. 1
448 50 Tollered


Ulf Hernström Rör AB
Mosskullen 6
448 50 Tollered

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Tollered

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Tollered kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Tollered samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Tollered. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Tollered.

Badrumsfakta om Tollered

I Tollered fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Tollered.

Tollered är en tätort i Lerums kommun i Västra Götalands län. Tollered ligger 32 km öster om Göteborg i en förkastningsbrant mellan sjöarna Sävelången (53 m ö.h.) och Torskabotten (112 m ö.h.).

Yta: 65,14 hektar
Invånarantal: 900, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Tollered om du är intresserad av att veta mer om Tollered som inte har med badrum att göra.

I Tollered fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Tollered som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Tollered från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.