Badrum i Torslanda - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Torslanda - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Torslanda? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Torslanda som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 14 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Torslanda. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Torslanda så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Torslanda

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Torslanda som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Johnny A Bygg AB
Spårö Fyrs v. 10
423 40 TORSLANDA


Linnéstaden Bygg & Service AB
Mosskullestigen 31
423 43 Torslanda


Melanda AB
Skalkorgarna 7
423 41 Torslanda


Skogsvikens Rör & Rostfritt
Skogsviksv. 35
423 55 TORSLANDA


Stefan Thuresson
Kråketegen 35
423 51 TORSLANDA


Hällsviks Kakel & Marmor AB
Fyrlyktev. 5
423 39 TORSLANDA


Stellans Rör AB
Skuteskärsv. 11
423 38 Torslanda


Gaseko, AB
Björlanda Strand 110 A
423 61 Torslanda


RCC Rör AB
Majstenav. 4
423 40 TORSLANDAAndalens VVS AB
Håltav. 13 B


Avloppsakuten i Sverige AB
Bua-skogen 21
423 35 TORSLANDA


Am Rör Och Svetsmontage AB
Flygfältsg. 7
423 37 TORSLANDAWestra Rör, AB
Lilleby


Björlanda VVS & Fastighetsservice AB
Älvdanshagen 111
423 51 TORSLANDA

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Torslanda

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Torslanda kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Torslanda samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Torslanda. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Torslanda.

Badrumsfakta om Torslanda

I Torslanda fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Torslanda.

Torslanda är en del av tätorten Göteborg och kyrkbyn i Torslanda socken. Orten var fram till och med 2005 av SCB klassad som en tätort i Göteborgs kommun i Västra Götalands län. Från 1970 namngav SCB tätorten Nolered men bytte 1980 tillbaka till Torslanda. Torslanda ligger på västra Hisingen, med många badstränder och mycket naturmark.

Yta: 567 hektar
Invånarantal: 10129, år 2005

Här kan du ta del av mer information om orten Torslanda om du är intresserad av att veta mer om Torslanda som inte har med badrum att göra.

I Torslanda fanns det totalt 14 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Torslanda som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Torslanda från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.