Badrum i Trollhättan - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Trollhättan - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Trollhättan? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Trollhättan som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 10 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Trollhättan. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Trollhättan så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Trollhättan

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Trollhättan som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Skandinavisk Mur & Puts AB
Kardanv. 52
461 38 TROLLHÄTTAN


Flugger Färg Ejes Golv
Tingvallav. 34
461 32 TROLLHÄTTAN


bygg-LARS ab
Grundbergsv. 18
461 39 Trollhättan


Bygg & Kakelkompaniet AB
Värmeshage
461 94 TROLLHÄTTAN


Bygg-Focus
Bergkullev. 254
461 67 TROLLHÄTTAN


P-I:S Kakel & Bygg
Frälsegårdsg. 23
461 54 TROLLHÄTTAN


Arnolds Kakeltjänst AB
Vesten 101
461 91 Trollhättan


Assemblin VS-teknik AB
Kardanv. 30
461 38 TROLLHÄTTAN


Strömslunds Rör AB
Torsredsv. 65
461 57 Trollhättan


Färgkompaniet Nordsjö Idé & Design
Verkmästarev. 11
461 37 Trollhättan

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Trollhättan

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Trollhättan kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Trollhättan samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Trollhättan. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Trollhättan.

Badrumsfakta om Trollhättan

I Trollhättan fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Trollhättan.

Trollhättan är en tätort i Västergötland och centralort i Trollhättans kommun i Västra Götalands län. Trollhättans största företag är GKN Aerospace Sweden och NEVS.

Yta: 2 377,58 hektar
Invånarantal: 46457, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Trollhättan om du är intresserad av att veta mer om Trollhättan som inte har med badrum att göra.

I Trollhättan fanns det totalt 10 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Trollhättan som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Trollhättan från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.