Badrum i Tun - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Tun - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Tun? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Tun som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Tun. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Tun så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Tun

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Tun som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Truve Drift & Underhåll AB
Tun Truvelund
530 30 TunFriels Svets o. Rep.
Friel

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Tun

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Tun kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Tun samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Tun. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Tun.

Badrumsfakta om Tun

I Tun fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Tun.

Tun är en tätort i Lidköpings kommun och kyrkbyn i Tuns socken i Västergötland. I byn ligger Tuns kyrka, Tuns elkvarn och Tuns skolmagasin.

Yta: 38,01 hektar
Invånarantal: 206, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Tun om du är intresserad av att veta mer om Tun som inte har med badrum att göra.

I Tun fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Tun som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Tun från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.