Badrum i Ucklum - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Ucklum - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Ucklum? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Ucklum som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Ucklum. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Ucklum så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Ucklum

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Ucklum som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Benny Mollqvists Rörläggeri AB
Ekhagsv. 9
444 94 Ucklum

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Ucklum

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Ucklum kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Ucklum samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Ucklum. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Ucklum.

Badrumsfakta om Ucklum

I Ucklum fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Ucklum.

Ucklum är en tätort i Stenungsunds kommun och kyrkbyn i Ucklums socken, belägen i jordbruksbygd i en dalgång, 11 km öster om Stenungsund.

Yta: 29,96 hektar
Invånarantal: 255, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ucklum om du är intresserad av att veta mer om Ucklum som inte har med badrum att göra.

I Ucklum fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Ucklum som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Ucklum från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.