Badrum i Uddevalla - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Uddevalla - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Uddevalla? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Uddevalla som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 9 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Uddevalla. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Uddevalla så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Uddevalla

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Uddevalla som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Välbyggt Uddevalla
Kärra Svanekärr 104
451 94 UDDEVALLA


Bohus Kakel & Snickeri
Bräckev. 6
451 55 Uddevalla


Bergmans Mur & Kakel AB
Stureholmsv. 2
451 55 Uddevalla


Lane Bygg
Lane Svenseröd 441
451 93 Uddevalla


COMFORT UDDEVALLA
Almåsv. 2
451 75 Uddevalla


Kyl & Värmepumpcenter AB
Brunnemyrsv. 6 B
451 55 Uddevalla


Nilssons Rör AB, G
Högås Hogane 236
451 95 Uddevalla


JP Rör & VVSbutik AB
Strömstadsv. 37
451 50 UDDEVALLA


VVS-Montering I Uddevalla AB
Skalbanksv. 7
451 55 Uddevalla

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Uddevalla

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Uddevalla kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Uddevalla samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Uddevalla. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Uddevalla.

Badrumsfakta om Uddevalla

I Uddevalla fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Uddevalla.

Uddevalla är en tätort i Bohuslän och centralort i Uddevalla kommun, Västra Götalands län. Staden ligger vid Byfjorden, en vik av Skagerrak, vid Bäveåns mynning och är den största orten i landskapet Bohuslän.

Yta: 1 691,76 hektar
Invånarantal: 31212, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Uddevalla om du är intresserad av att veta mer om Uddevalla som inte har med badrum att göra.

I Uddevalla fanns det totalt 9 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Uddevalla som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Uddevalla från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.