Badrum i Upphärad - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Upphärad - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Upphärad? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Upphärad som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Upphärad. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Upphärad så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Upphärad

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Upphärad som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Falkenbys Vvs
Gläntev. 5
461 79 Upphärad

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Upphärad

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Upphärad kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Upphärad samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Upphärad. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Upphärad.

Badrumsfakta om Upphärad

I Upphärad fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Upphärad.

Upphärad är en tätort i södra delen av Trollhättans kommun och kyrkbyn i Upphärads socken. Upphärad ligger 18 km söder om Trollhättan, och är uppbyggd kring en numera nedlagd järnvägsstation på Bergslagsbanan.

Yta: 59,12 hektar
Invånarantal: 588, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Upphärad om du är intresserad av att veta mer om Upphärad som inte har med badrum att göra.

I Upphärad fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Upphärad som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Upphärad från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.