Badrum i Vara - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Vara - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Vara? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Vara som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 6 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Vara. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Vara så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Vara

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Vara som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Jubels AB
Badhusg. 24
534 50 VARA


Levene Rör AB
Varav. 5
534 94 VARA


Krister Ömans Rör
Villav. 2
534 94 VARA


Er Entreprenad & Service
Naum Tegalund
534 94 VARA


V A Relining I Sverige, AB
Skogsv. 10
534 91 Vara


Torbjörnsgårdens VVS AB
Skår Torbjörnsgården 6
534 90 VARA

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Vara

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Vara kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Vara samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Vara. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Vara.

Badrumsfakta om Vara

I Vara fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Vara.

Vara är en tätort i Västergötland och centralort i Vara kommun i Västra Götalands län. Vara ligger vid E20. Den ökande havreexporten från Vara gjorde att firmorna som skötte exporten från Varaslätten blev intresserade av en järnväg att frakta sina varor på.

Yta: 302,58 hektar
Invånarantal: 3889, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vara om du är intresserad av att veta mer om Vara som inte har med badrum att göra.

I Vara fanns det totalt 6 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Vara som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Vara från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.