Badrum i Varekil - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Varekil - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Varekil? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Varekil som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 4 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Varekil. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Varekil så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Varekil

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Varekil som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Concept Welding i Göteborg AB
Björkbacken 6
472 95 VAREKIL


Rossö Värmepump & Larm AB
Rossö 412
472 97 VAREKILIndustrirör Orust AB
Tegenv. 6


Bästkustens Energiteknik AB
Trätte 841
472 96 Varekil

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Varekil

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Varekil kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Varekil samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Varekil. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Varekil.

Badrumsfakta om Varekil

I Varekil fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Varekil.

Varekil är en tätort i Orusts kommun och är belägen 14 km söder om kommunens centralort Henån och 17 km norr om Stenungsund.

Yta: 66,01 hektar
Invånarantal: 602, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Varekil om du är intresserad av att veta mer om Varekil som inte har med badrum att göra.

I Varekil fanns det totalt 4 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Varekil som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Varekil från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.