Badrum i Vårgårda - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Vårgårda - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Vårgårda? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Vårgårda som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 7 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Vårgårda. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Vårgårda så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Vårgårda

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Vårgårda som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Vårgårda VVS AB / Bad & Värme
Korsg. 40
447 35 VÅRGÅRDA


Djupedals Rör AB
Parkg. 19
447 31 VÅRGÅRDA


Djupedals Gruppen AB
Parkg. 19
447 31 VÅRGÅRDADan Gustafssons El & VVS I Vårgårda
Lund Nordgården 9


Vårgårda Rörinstallationer, HB
Egnahemsg. 11
447 30 Vårgårda


VVS Installation I Vårgårda AB
Tumberg Grågården 1492
447 91 VÅRGÅRDA


AB Vårgårda VVS
Korsg. 38 B
447 35 VÅRGÅRDA

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Vårgårda

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Vårgårda kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Vårgårda samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Vårgårda. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Vårgårda.

Badrumsfakta om Vårgårda

I Vårgårda fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Vårgårda.

Vårgårda är en tätort i Västergötland och centralort i Vårgårda kommun. Vårgårda har en tradition av entreprenörer med namn som Lennart Lindblad (Autoliv) och Johan Petter Johansson (uppfinnare av skiftnyckeln och rörtången).

Yta: 430,62 hektar
Invånarantal: 5133, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vårgårda om du är intresserad av att veta mer om Vårgårda som inte har med badrum att göra.

I Vårgårda fanns det totalt 7 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Vårgårda som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Vårgårda från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.