Badrum i Vargön - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Vargön - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Vargön? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Vargön som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Vargön. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Vargön så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Vargön

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Vargön som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Hälleskogens VVS AB
Näckrosv. 22
468 33 VARGÖN


Hälleskogens Bygg AB
Näckrosv. 22
468 33 VARGÖN


Trestads Rörmärkning AB
Trädgårdsv. 3
468 32 Vargön

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Vargön

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Vargön kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Vargön samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Vargön. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Vargön.

Badrumsfakta om Vargön

I Vargön fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Vargön.

Vargön är en tätort i Vänersborgs kommun i Västergötland (Västra Götalands län), 5 km sydost om Vänersborg och 11 km nordost om Trollhättan. Samhället är beläget med de två platåbergen Halle- och Hunneberg i öster, Göta älvs utlopp ur Vänern i väster, och Tunhemsslätten i söder.

Yta: 351,05 hektar
Invånarantal: 4919, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vargön om du är intresserad av att veta mer om Vargön som inte har med badrum att göra.

I Vargön fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Vargön som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Vargön från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.