Badrum i Vedum - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Vedum - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Vedum? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Vedum som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 5 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Vedum. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Vedum så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Vedum

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Vedum som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Vedums Rörläggeri
S. Torget 3
534 60 VEDUM


Lundgrens Värme och Sanitet AB
Vedum Konvaljebacken
534 61 Vedum


Bad & Värme, Lundgrens Rör i Vedum AB
Larvsv. 40
534 60 VEDUM


PA:s VVS
Linnabäcksv. 10
534 60 VEDUM


PA:s VVS
Linnabäcksv. 10
534 60 VEDUM

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Vedum

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Vedum kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Vedum samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Vedum. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Vedum.

Badrumsfakta om Vedum

I Vedum fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Vedum.

Vedum är en tätort i Vara kommun i Västergötland. Laske-Vedums kyrka ligger i norra delen av tätorten. De två mest kända företagen på orten startade under tidigt 1900-tal: Vedum Kök & Bad AB och Vedums Chark.

Yta: 106,67 hektar
Invånarantal: 926, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vedum om du är intresserad av att veta mer om Vedum som inte har med badrum att göra.

I Vedum fanns det totalt 5 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Vedum som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Vedum från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.