Badrum i Avesta - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Avesta - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Avesta? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Avesta som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 4 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Avesta. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Avesta så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Avesta

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Avesta som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Per Kvadrat AB
Dalahästen
774 61 AVESTA


Frippes Golv & Byggnadsvaror AB
Malmg. 14 B
774 30 AVESTA


Svensk Miljöbetong AB
Högboleden 29
774 61 AVESTA


Avesta Byggproduktion
Långsvedsv. 6
774 62 Avesta

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Avesta

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Avesta kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Avesta samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Avesta. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Avesta.

Badrumsfakta om Avesta

I Avesta fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Avesta.

Avesta är en tätort samt centralort i Avesta kommun, Dalarnas län belägen utmed Dalälven i södra Dalarna. Till tätorten räknas även Karlbo, Krylbo och Skogsbo.

Yta: 669,03 km2
Invånarantal: 22 330, år 2015

Här kan du ta del av mer information om orten Avesta om du är intresserad av att veta mer om Avesta som inte har med badrum att göra.

I Avesta fanns det totalt 4 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Avesta som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Avesta från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Dalarna.