Badrum i Borlänge - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Borlänge - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Borlänge? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Borlänge som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 9 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Borlänge. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Borlänge så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Borlänge

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Borlänge som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Kakel & Byggservice Borlänge
Laduv. 5
784 61 Borlänge


HTH Köksforum Borlänge
Ritarg. 6
781 70 BORLÄNGE


MLAB Bygg & Konsult AB
Brunnsg. 22
784 35 BORLÄNGE


BENAB BYGGMATERIAL AB
Gimsbärke 324
781 90 BORLÄNGE


Woody Bygghandel, Fröbergs Bygg & Järnhandel
0243 - 123 80Thenanders Rör AB, E
G. Tunav. 38
784 60 BORLÄNGE


Bad & Keramikspec. AB, Svenska
Hantverkarg. 3
781 71 Borlänge


BYGGmax
Tyllsnäsv. 4
784 61 Borlänge


Kakel & Byggservice Borlänge AB
Mästarg. 5 C
781 71 Borlänge

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Borlänge

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Borlänge kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Borlänge samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Borlänge. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Borlänge.

Badrumsfakta om Borlänge

I Borlänge fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Borlänge.

Borlänge är en tätort i Dalarna och centralort i Borlänge kommun, Dalarnas län. Borlänge är Sveriges 25:e största tätort. Borlänge, som ligger vid Dalälven, är Dalarnas största tätort och dess viktigaste industri- och handelsort.

Yta: 635,82 km2
Invånarantal: 50972, år 2015

Här kan du ta del av mer information om orten Borlänge om du är intresserad av att veta mer om Borlänge som inte har med badrum att göra.

I Borlänge fanns det totalt 9 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Borlänge som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Borlänge från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Dalarna.