Badrum i Tingstäde - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Tingstäde - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Tingstäde? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Tingstäde som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Tingstäde. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Tingstäde så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Tingstäde

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Tingstäde som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Eklunds Golv
Stenkyrka Licknatte 323
624 42 TINGSTÄDE

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Tingstäde

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Tingstäde kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Tingstäde samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Tingstäde. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Tingstäde.

Badrumsfakta om Tingstäde

I Tingstäde fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Tingstäde.

Tingstäde är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län och kyrkby i Tingstäde socken på Gotland, belägen vid Tingstäde träsk cirka 20 km nordöst om centralorten Visby.

Yta: 115,63 hektar
Invånarantal: 265, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Tingstäde om du är intresserad av att veta mer om Tingstäde som inte har med badrum att göra.

I Tingstäde fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Tingstäde som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Tingstäde från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Gotland.