Badrum i Åre - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Åre - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Åre? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Åre som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Åre. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Åre så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Åre

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Åre som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Förenade Trä i Åre AB
0647 - 321 04Beijer Byggmaterial AB
Solbringsv. 4
830 13 åre


Björntjänst Åre Kakelbutik AB
Såå 406
830 13 åre

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Åre

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Åre kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Åre samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Åre. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Åre.

Badrumsfakta om Åre

I Åre fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Åre.

Åre är en tätort i Åre kommun, västra Jämtland. Åre är kyrkort i Åre socken men trots namnet inte centralort i kommunen, vilket i stället är Järpen (25 kilometer öster om Åre). Antalet fast bosatta i tätorten Åre uppgår till cirka 1 400 personer.

Yta: 167,19 hektar
Invånarantal: 1417, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Åre om du är intresserad av att veta mer om Åre som inte har med badrum att göra.

I Åre fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Åre som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Åre från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Jämtland.