Badrum i Strömsund - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Strömsund - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Strömsund? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Strömsund som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Strömsund. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Strömsund så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Strömsund

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Strömsund som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Vattudalens Rör AB
Trollöv. 4
833 35 STRÖMSUND

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Strömsund

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Strömsund kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Strömsund samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Strömsund. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Strömsund.

Badrumsfakta om Strömsund

I Strömsund fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Strömsund.

Strömsund (sydsamiska: Straejmie) är en tätort i norra Jämtland samt centralort i Strömsunds kommun, Jämtlands län. Strömsund ligger vid Russfjärden i Ströms Vattudal. Europaväg 45 går via den 1956 invigda Strömsundsbron över Ströms Vattudal och in i Strömsund.

Yta: 362,66 hektar
Invånarantal: 3589, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Strömsund om du är intresserad av att veta mer om Strömsund som inte har med badrum att göra.

I Strömsund fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Strömsund som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Strömsund från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Jämtland.