Badrum i Habo - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Habo - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Habo? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Habo som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 4 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Habo. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Habo så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Habo

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Habo som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

D Håkansson Bygg AB
Tunnbindarg. 43
566 31 HABO


Interhem AB
Snickareg. 6
566 33 HABO


XL Bygg Habo
Snickareg. 1
566 33 HABO


Habo Rör, AB
Kyrkv. 17
566 34 Habo

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Habo

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Habo kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Habo samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Habo. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Habo.

Badrumsfakta om Habo

I Habo fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Habo.

Habo är en tätort och centralort i Habo kommun i Jönköpings län. Habo ligger någon kilometer väster om Vättern, nordväst om Jönköping. En mil norr om Habo ligger fabriken Fagerhults Belysning AB som sysselsätter många i Habo med omnejd.

Yta: 454,39 hektar
Invånarantal: 6883, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Habo om du är intresserad av att veta mer om Habo som inte har med badrum att göra.

I Habo fanns det totalt 4 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Habo som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Habo från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Jönköping.