Badrum i Nässjö - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Nässjö - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Nässjö? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Nässjö som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 5 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Nässjö. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Nässjö så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Nässjö

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Nässjö som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Nässjö Golv AB
Anneforsv. 18
571 32 Nässjö


Andersson KJ VVS Funktion AB
Skansg. 1
571 37 NÄSSJÖ


Smålands Plattsättning AB
Lerbacksg. 1
571 38 Nässjö


Holst Golv
Sörängsv. 48
571 38 Nässjö


Optimera Nässjö
Anneforsv. 63
571 36 Nässjö

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Nässjö

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Nässjö kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Nässjö samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Nässjö. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Nässjö.

Badrumsfakta om Nässjö

I Nässjö fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Nässjö.

Nässjö är en tätort och centralort i Nässjö kommun i Jönköpings län. Nässjös historia börjar 1864, när beslutet togs att Södra stambanan skulle dras genom orten och sedan dess har staden varit känd som en stor järnvägsknut. Tidigare låg här byarna Åker, Rynneryd vid Runnerydsjön där järnvägsstationen anlades.

Yta: 1 143,66 hektar
Invånarantal: 16678, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Nässjö om du är intresserad av att veta mer om Nässjö som inte har med badrum att göra.

I Nässjö fanns det totalt 5 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Nässjö som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Nässjö från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Jönköping.