Badrum i Påskallavik - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Påskallavik - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Påskallavik? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Påskallavik som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Påskallavik. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Påskallavik så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Påskallavik

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Påskallavik som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Rörcentralen i Påskallavik AB
Kustv. 52
570 90 PÅSKALLAVIK

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Påskallavik

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Påskallavik kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Påskallavik samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Påskallavik. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Påskallavik.

Badrumsfakta om Påskallavik

I Påskallavik fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Påskallavik.

Påskallavik är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län, beläget vid Kalmarsund, cirka 15 km söder om Oskarshamn. Påskallavik växte fram mellan gårdarna Emmekalv, Älvehult, Nötö och Vånevik, vilka kan härledas till medeltiden.

Yta: 112,38 hektar
Invånarantal: 1083, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Påskallavik om du är intresserad av att veta mer om Påskallavik som inte har med badrum att göra.

I Påskallavik fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Påskallavik som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Påskallavik från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Kalmar.