Badrum i Vissefjärda - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Vissefjärda - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Vissefjärda? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Vissefjärda som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Vissefjärda. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Vissefjärda så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Vissefjärda

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Vissefjärda som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Willes Byggservice
Flädingstorp 101
360 60 VISSEFJÄRDA

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Vissefjärda

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Vissefjärda kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Vissefjärda samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Vissefjärda. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Vissefjärda.

Badrumsfakta om Vissefjärda

I Vissefjärda fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Vissefjärda.

Vissefjärda är en tätort i Emmaboda kommun i Kalmar län och kyrkby i Vissefjärda socken. Vissefjärda kyrka ligger där Lyckebyån passerar och rinner in i Kyrksjön. I närheten av Lyckebyån ligger också Vissefjärda skola. Mittemot kyrkan, på andra sidan Lyckebyån, ligger kyrkstallarna som byggdes med plats för 200 hästar år 1855.

Yta: 114,69 hektar
Invånarantal: 670, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vissefjärda om du är intresserad av att veta mer om Vissefjärda som inte har med badrum att göra.

I Vissefjärda fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Vissefjärda som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Vissefjärda från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Kalmar.