Badrum i Älmhult - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Älmhult - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Älmhult? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Älmhult som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 4 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Älmhult. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Älmhult så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Älmhult

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Älmhult som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Ottosson Bygg AB
Vaktg. 1
343 34 älmhult


XL-BYGG Älmhult
Bäckg. 28
343 34 älmhultMyresjökök, Älmhult
Skånev. 28


XL-Bygg
Bäckg. 28
343 34 älmhult

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Älmhult

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Älmhult kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Älmhult samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Älmhult. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Älmhult.

Badrumsfakta om Älmhult

I Älmhult fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Älmhult.

Älmhult är en tätort i Kronobergs län i Småland. Den är centralort i Älmhults kommun. I nutiden är IKEA Älmhults i särklass viktigaste företag: Ikea har varuhus, centrallager, kontor och produktutveckling på orten. Dessutom produceras mycket av Ikeas marknadsföring i Älmhult, bland annat katalogen.

Yta: 843 hektar
Invånarantal: 8955, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Älmhult om du är intresserad av att veta mer om Älmhult som inte har med badrum att göra.

I Älmhult fanns det totalt 4 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Älmhult som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Älmhult från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Kronoberg.